CONTACT

Suntem la dispozitia clientilor nostri in intervalul orar 9.00 – 18.00. Avem birouri in Bucuresti, dar, la cerere, ne deplasam la clienti, atat in Bucuresti (fara taxa de deplasare), cat si in alte localitati din tara (contra cost).

Ne puteti contacta la:

E-mail: dezvoltareaz@gmail.com  

Telefon: 0773.88.38.50

Va rugam sa completati formularul de mai jos daca doriti sa va inscrieti la o activitate (workshop, training, consiliere, evaluare psihologica, etc) sau sa faceti o programare. Dupa ce ati completat toate detaliile, este necesar sa apasati butonul ”Trimite”, din josul paginii.

[contact-form to=’dezvoltareaz@gmail.com’ subject=’Solicitare prin fromular site DezvoltareAZ’][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Doresc sa’ type=’checkbox-multiple’ required=’1′ options=’Ma inscriu la un workshop,Ma inscriu la o consiliere,Ma inscriu la o evaluare psihologica,Obtin un aviz psihologic pentru angajare,Obtin un aviz psihologic pentru permis auto,Imi inscriu copilul la un workshop,Imi inscriu copilul la o consiliere,Imi inscriu copilul la o evaluare psihologica,Fac o programare,Altele’/][contact-field label=’Detalii (Va rugam sa completati denumirea activitatii alese mai sus. De ex. ”Workshopul Dezvoltarea comunicarii si a relatiilor cu ceilalti”)’ type=’textarea’/][contact-field label=’Comentariu’ type=’textarea’/][/contact-form]