Consiliere adolescenti

Ati observat ca, in ultima vreme, fiul / fiica dumneavoastra adolescent/a este mai timid/a, rebel/a, nemotivat/a, lenes/a, sensibil/a, neincrezator/neincrezatoare in sine, nonconformist/a sau, pur Cons dezv pers adolescenti_Rosi simplu, mai diferit/a si nu va lasa sau nu stiti cum sa il / o ajutati?

Credeti ca fiica / fiul dumneavoastra ar vrea sa-si gaseasca drumul cel mai potrivit pe care sa-l urmeze si are nevoie de cineva care sa o / il ghideze catre acest drum?

Daca ati raspuns cu ”da” la una dintre intrebarile de mai sus, va asteptam la o consiliere individuala cu unul dintre specialistii nostri.

Echipa noastra dedicata adolescentilor este formata din psihologi atestati de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatea Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, Consilieri pentru dezvoltare personala si Consilieri vocationali. Intalnirile se desfasoara individual si dureaza 60 sau 90 de minute, in functie de alegerea fiecaruia. Sunt necesare mai multe intalniri pentru atingerea obiectivelor fixate.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va rugam sa accesati paginile noastre:

Pentru o programare, ne puteti suna sau trimite un email. Pentru aceasta, va rugam sa accesati pagina de Contact.