Consiliere pentru dezvoltare personala – adolescenti

Pentru adolescenti, consilierea pentru dezvoltare personala porneste de la explorarea propriilor stari sau a situatiilor cu care se confrunta  acestia in evolutia lor si se axeaza in principal pe sustinerea lor in rezolvarea problemelor din viata familiala, sociala sau scolara, prin valorificarea si dezvoltarea propriilor  resurse. Bazandu-se pe punctele lor tari, adolescentii vor invata sa identifice cele mai bune solutii la probelemele cu care se confrunta si sa depaseasca situatiile neplacute aferente acestei varste atat de fragile.Cons dezv pers adolescenti

Beneficii:

  • cresterea increderii in sine prin depasirea situatiilor tensionate;
  • diminuarea stresului;
  • autocunoastere si imbogatirea imaginii de sine;
  • cresterea motivatiei pentru autodezvoltare;
  • identificarea si folosirea eficienta a propriilor atuuri in depasirea obstacolelor din viata lor si in atingerea obiectivele fixate.

Echipa noastra dedicata adolescentilor este formata din psihologi atestati de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatea Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, Consilieri pentru dezvoltare personala si Consilieri vocationali. Intalnirile se desfasoara individual si dureaza 60 sau 90 de minute, in functie de alegerea fiecaruia. Sunt necesare mai multe intalniri pentru atingerea obiectivelor fixate.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii sau sa faceti o programare, va rugam sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email. Pentru aceasta, accesati pagina de Contact.