Evaluare psihologica ocazionala

Fie ca ati incercat mai multe testari psihologice, intr-un cadru mai mult sau mai putin autorizat / propasi-evaluare-ocazionala-2fesionist, fie ca nu ati incercat deloc, noi va recomandam o evaluare psihologica realizata profesionist, ce va determina o cat mai buna cunoastere a propriei personalitati si a aptitudinilor dumneavoastra, care sa stea la baza dezvoltarii personale. Puteti solicita oricand o evaluare psihologica. Discutia preliminara necesara identificarii celor mai bune instrumente de autocunoastere nu va costa nimic!

Dupa evaluare, va putem sprijini in alcatuirea unui plan de dezvoltare personala, daca veti considera necesar acest lucru.

Va sta la dispozitie o echipa formata din psihologi atestati de Colegiul Psihologilor din Romania, cu o experienta indelungata in aplicarea si interpretarea celor mai moderne teste psihologice.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii sau sa faceti o programare, va rugam sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email. Pentru aceasta, accesati pagina de Contact.