Consiliere scolara

Consiliere scolara
Ati observat o scadere / o lipsa a interesului copilului dumneavoastra pentru  activitatea de invatare sau pentru contactul cu colegii de clasa?

Fiica  / fiul dumneavoastra a inceput scoala si credeti ca are nevoie de ajutor pentru o adaptare mai usoara si acceptarea mai rapida a noii situatii?

Ati mutat copilul in alta clasa / scoala si considerati ca procesul de integrare este mai lent decat prevedeati?

Daca ati raspuns cu ”da” la una dintre intrebarile de mai sus, va asteptam la o consiliere scolara.

Prin consilierea scolara, educam deprinderile si atitudinile elevilor pentru facilitarea procesului de invatare voluntara si pentru integrarea scolara si sociala. Scopul principal al consilierii este dezvoltarea personala si promovarea starii de bine si a confortului in mediul scolar si extrascolar.

Echipa noastra dedicata copiilor este formata din psihologi atestati de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatea Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala si Consilieri dezvoltare personala. Intalnirile se desfasoara individual si dureaza 40 de minute (6-8 ani) sau 60 de minute (9-12 ani). Sunt necesare mai multe intalniri pentru atingerea obiectivelor fixate.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii sau sa faceti o programare pentru copilul dumneavoastra, va rugam sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email. Pentru aceasta, accesati pagina de Contact.