Dezvoltarea abilitatilor creativitate si flexibilitate

Copiii se nasc cu toate ingredientele necesare supravietuirii si adaptarii la mediWorkshop creativitate2u. Trebuie sa fim constienti ca mediul este cel care-si pune amprenta asupra lor inca din prima zi. Uneori, din pacate, influenta mediului asupra personalitatii copiilor are un efect inhibitor pentru dezvoltarea personala a acestora. Fiecare eticheta pusa unui copil, fiecare ”nu e voie!”, ”stai cuminte!”, ”nu e bine!”, ”sa nu mai faci…!”, ”nu esti bun la…!”, ”m-am saturat de…!”, ”sa nu te prind ca…!”,  le diminueaza copiilor cate putin din creativitate si flexibilitate, uneori poate chiar prea mult.

Cui se adreseaza?

Tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 5-7 ani sau 8-11 ani. Se lucreaza diferentiat, in functie de cele 2 grupe de varsta.

Scopul workshopului:

  • dezvoltarea creativitatii si flexibilitatii copiilor;
  • posibilitatea de a experimenta lucruri noi;
  • dezvoltarea autocontrolului si a capacitatii de adaptare la diverse situatii si persoane;
  • facilitarea descoperirii propriilor talente si incurajarea dezvoltarii lor;
  • imbunatatirea imaginii de sine.

Cat dureaza?

Fiecare workshop dureaza 90 de minute pentru copiii cu varste intre 5-7 ani, respectiv 120 minute pentru cei de 8-11 ani (cu o pauza la mijloc) si este diferit fata de celelalte. De aceea, inscrierea unui copil la un workshop nu este conditionata de participarea la unul dintre workshopurile anterioare.

Facilitatorul este un membru al echipei noastre, cu o bogata experienta in lucrul cu copiii, Psiholog atestat in specialitatea Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala si Consilier pentru dezvoltare personala.

Daca doriti sa va inscrieti copilul la acest workshop, va rugam sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email. Pentru aceasta, accesati pagina de Contact.