Assessment & Development Center

Angajatii sunt cel mai de pret bun al unei organizatii, de aceea angajatorii se straduiesc sa atraga cei mai competenti oameni, pe care sa-i dezvolte si sa-i promoveze in functie de potentialul lor.

Fie ca sunteti in cautare de un angajat pentru un post important, fie ca doriti sa evaluati potentialul angajatilor pentru o viitoare promovare sau sa stabiliti nevoile de formare ale angajatilor care ocupa pozitii cheie, centrele de evaluare si dezvoltare sunt cele mai potrivite si va ofera informatii complete referitoare la personalitatea si motivatia, competentele si stilurile personale si interpersonale ale angajatilor.

In vederea organizarii unui centru de evaluare si dezvoltare, va sta la dispozitie o echipa formata din experti certificati in proiectarea si implementarea centrelor de evaluare, psihologi atestati de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatea Psihologie organizationala si consultanti in resurse umane.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii sau sa stabilim o intalnire pentru o eventuala colaborare, va rugam sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email. Pentru aceasta, accesati pagina de Contact.