Talent Management

Un program de management al talentelor este un set de proceduri si procese care transpun strategia unei organizatii, nevoile si asteptarile ei intr-un program de diagnosticare si de implementare a unor masuri de atragere, utilizare, dezvoltare si retinere a salariatilor cu potential inalt, pentru alinierea comportamentelor individuale si colective la nevoile, asteptarile si valorile organizatiei si pentru atingerea excelentei și eficientei organizationale.

Va putem ajuta sa identificati talentele din organizatia dumneavoastra si sa gasiti cele mai bune masuri pentru dezvoltarea si retinerea lor.

Va sta la dispozitie o echipa formata din consultanti in resurse umane, cu o vechime de peste 15 ani in domeniu, psihologi atestati de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatea Psihologie organizationala si consilieri pentru dezvoltare personala.

Daca doriti sa stabilim o intalnire pentru o eventuala colaborare, va rugam sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email. Pentru aceasta, accesati pagina de Contact.